FLOOR JOINT

Finn den best egnede gulvfugen for designet ditt.

Peikko Designer® FLOOR JOINT er et verktøy for å hjelpe konstruksjonsingeniører med utforming av gulvfuger ved bruk av Peikkos fritt bevegelige fuger. Verktøyet hjelper deg med å bestemme lastoverføringen i fugen og kontrollerer designmotstanden til den valgte gulvfugetypen.

Peikko Designer® FLOORJOINT-beregninger følger de mest fremtredende designmetodene og beste praksisene, inkludert TR34 4. utgave – Concrete Industrial Ground Floors.

Avhengig av type gulvfuge tilbyr verktøyet en rekke lastoverføringssystemer, inkludert runde blindnagler, rektangulære blindnagler og diamantnagler. Peikko Designer® FLOOR JOINT gir en prosjekteringsrapport inkludert utnyttelsesforhold mot bestemte laster. Designrapportene er også tilgjengelige i utskriftsformat.

Peikko Designer® FLOOR JOINT er et gratis, nettbasert verktøy.

Begynn å bruke

Bilder

Flere Peikko Designer®-moduler

Column Connection

Velg og beregn kombinasjon av Peikko-søylesko og forankringsbolter for en prefabrikert søyleskjøt eller Peikko forankringsbolter for en stålsøyle til fundamentfuge.

Festeplater

Velg og beregn en Peikko-festeplate fra våre standard størrelser eller design egen festeplate slik at den passer ditt design.

Skjærarmering

Design skjærarmeringer for flatdekker, bakkedekker og fotfester.